Rendezvény részletei

Kreatív Ének-és Táncstúdió

Idő: Január 15, 2011 ettől: 10am eddig: 5pm
Helye: Kondor Béla Közösségi ház
Utca: Kondor Béla Sétány 8
Város/település: Budapest
Rendezvény típusa casting, nyiltnap
Szervezte: Migály Szilvia
Utolsó aktivitás: Jan 11, 2011

Outlook-ra vagy iCal (.ics)-re exportálás

Rendezvény leírása

Migály Szilvia színész, koreográfus, az Abba Sisters énekesének iskolája

A Kreatív Ének-és Táncstúdió Kispest után a Havanna ltp. központjában a Kondor Béla közösségi házban is megnyitja kapuját minden énekelni, táncolni vágyó fiatal előtt, aki szereti a színpad varázsát.

Nyílt nappal egybekötött szintfelmérés és beiratkozás (nem felvételi): 2011. JANUÁR 15. Szombat de. 10 óra színházterem (XVIII. ker. Kondor Béla Sétány 8. A 3-as Metró Kőbánya- Kispest végállomásától, a 136E számú autóbusszal 7 megálló.)

Mutasd meg magad egy- két dalban acapella, zongora kísérettel (kotta kell), vagy zenei alapra. Állj be közénk a mozgásórákra (hozzál váltóruhát)! Mi is adunk ízelítőt neked repertoárunkból. Kötetlen beszélgetés keretében minden kérdésedre válaszolunk.

Tartozz közénk, nem bánod meg! Rengeteg fellépés, gálaműsor vár rád, ahol a világirodalom legszebb pop- és musical dalaiban mutathatod meg tehetségedet, melyet a stúdió tánckara kísér le.

Üzenőfal

Hozzászólás

Küldjön R.S.V.P. visszajelzést, hogy Kreatív Ének-és Táncstúdió hozzászóljon!

Csatlakozzon a(z) Magyar Zenész Bázis hálózathoz

Részt vesz (1)

A Zenészbázis Kártya birtokosai több, mint 1000 elfogadóhelyen használhatják kártyájukat országszerte! Hol tudod használni? Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszerboltokban, éttermekben stb...folytatás

  

© 2020   Created by Operator.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek