Sziasztok! A Betli Blues Band (www.betlibluesband.hu) BASSZEROST keres! Saját, magyar nyelvű blues-rock dalokat játszunk, a honlapunkon meghallgathatóak. Nem mindet tervezzük koncerteken továbbra is játszani, kicsit visszatérnénk a blues-os hangzáshoz!

RÉSZLETEK:
Rendszeresen koncertezünk (havi 1-3), heti egy próba elég, ha otthon is gyakorolsz, de érj rá hétköznaponként is koncertre, ha úgy jön ki a lépés! A próbatermünk ingyenes, de a 16. kerületben van, de szó lehet belvárosi próbákról is néha, ha nagyon rossz a közlekedés (bár az egyikünk kocsival jön a 11. kerületből). Legyen hangszered és kombód vagy fej-láda cuccod!

Ja és nem kell, hogy vérprofi legyél, de ne legyél teljesen kezdő, blues kör, hangnemek, ilyesmi tekintetében. :)

 

Érdeklődők, ide írjatok:
betli.blues.band@gmail.com

Magyar Zenész Bázis

A válaszok erre a beszélgetésre be vannak zárva.

Válasz erre a beszélgetésre

Szia! Bocs, de már nem aktív a zenekar 2 éve, elfelejtettük levenni a hirdetést. Sok sikert a zenélésben!Pávai Barna mondta:

Szia, érvényes-e még a hirdetés? Basszusgitáros-énekes vagyok, de ezen kívül billentyűn és ritmusgitáron is játszom. Ha még nem találtátok meg a basszerosotokat, akkor találkozzunk és muzsikáljunk egy kicsit. Szép napot, üdv: Pávai Barna.

RSS

A Zenészbázis Kártya birtokosai több, mint 1000 elfogadóhelyen használhatják kártyájukat országszerte! Hol tudod használni? Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszerboltokban, éttermekben stb...folytatás

  

© 2019   Created by Operator.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek