Információ

Bossa-nova

Jobim, Gilberto, Getz, Bonfa... Jazz-samba rajongók oldala.

Tagok: 30
Utolsó aktivitás: Nov 6, 2014

Beszélgető fórum

Mennyire vagyunk nyitottak? 7 Válasz 

Fűzy Máté kezdeményezte. Utolsó hozzászólás Fűzy Máté Jún 30, 2010 által.

Üzenőfal

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Bossa-nova –nak.

JAZZ FIVE hozzászólása, November 6, 2014 9:55am

JAZZKARÁCSONY-NAGYKARÁCSONY
JAZZ FIVE
Adventi jótékonysági koncert
2014. December 6. (szombat) 16:00 DMK Pódiumterem (Debrecen Kossuth u. 1.)


Idén 5. alkalommal rendezi meg a JAZZ FIVE hagyományos jótékonysági koncertjét, JAZZKARÁCSONY-NAGYKARÁCSONY címmel, amelyre szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját. A műsorban karácsonyi hangulatot teremtő népszerű, világhírű és saját dalok csendülnek fel - HD háttérvideó vetítéssel- a JAZZ FIVE előadásában, amely már több, mint fél évtizede népszerűsíti a jazzkultúrát.
A jótékonysági koncerten tárgyi és anyagi felajánlásokat, adományokat és ajándékokat gyűjtünk a rászoruló családok és gyermekek számára.
A koncert alatt kortárs festmények tekinthetők és vásárolhatók meg, az így befolyt összeggel a jótékonysági alap bővítésre kerül.
A belépés díjtalan!

http://jazzfive.mlap.hu/
http://domokosmusic.mlap.hu/
https://www.youtube.com/user/jazz5deb/
http://jazzfiveband.blogspot.hu/
csatlakozás:
https://www.facebook.com/events/412452805565510/

JAZZ FIVE hozzászólása, November 19, 2012 10:35am

2012. December 19.-én 19:30-tól a JAZZ FIVE zenekar előadásában - a Romkert Debrecen és a Jazz Barátok Köre közös szervezésében - hagyományteremtő céllal jótékonysági koncertet rendez a Debreceni Csecsemőotthonért Alapítvány  javára. A műsorban hangulatos, meghitt és ismert karácsonyi slágerek csendülnek fel az együttes saját hangszerelésében, jazz stílusokban. A populáris slágerek mellet különleges szerzemények is megszólalnak, mint pl.: az együttes külön erre az alkalomra komponált szerzeményei. A program alatt a háttérben látványos videó vetítés teszi gazdagabbá, színesebbé és teljessé az élményt.
A belépés ingyenes! A jótékonysági koncerten tárgyi és anyagi felajánlásokat, adományokat és ajándékokat gyűjtünk a család nélkül nevelkedő gyermekek számára. Helyszín: Debrecen,Kálvin tér 1.
Tel: 20/396-9064, 30/449-0197    
E-mail: jazzfive@freemail.hu
Honlap:
http://jazzfive.mlap.hu/
http://www.romkertdebrecen.hu/
http://jazzbaratdebr.freeblog.hu/
http://csecsemootthonert.hu/

JAZZ FIVE hozzászólása, Október 28, 2012 12:42pm
Görgényi Gábor hozzászólása, Január 6, 2011 9:16am
Sziasztok! Működő zenekart keresek! üdv. Gábor
Rostás Regina hozzászólása, Április 18, 2010 5:43pm
Végre itt a tavasz, nemsokára illatoznak a fák is, pézsmaillatot izzadó tavaszi szellő borzolja hajunkat és érzékeinket, míg a nap melege csontig hatol, elűzve a nyirkos, borongós tél gondolatát ...ahogy ébred a természet, úgy a medve is barlangjában, de mielőtt meglátnátok Ti is saját árnyékotokat, gyertek el, érezzétek velünk együtt, ahogy melegszenek az esték, a első szabadtéri koncertek hangulatában.
Szeretettel invitálunk mindenkit a Kombuciba, ahol jó hangulatban kiszellőztethetjük nappali gondjainkat, és a zene varázslatával múlik az idő...
Röviden gyertek, mert megy az RR-5-is, és zenélni fog:-)))
Cím: Kobuci, Budapest III. ker. (Óbuda) Fő tér 1.
Időpont: 2010 Április 19. este nyolc órai kezdettel
Rostás Regina hozzászólása, Március 31, 2010 2:05pm
Sziasztok!

Egy rekem lehetőségre szeretném felhívni a figyelmeteket.
Nemrégiben, pontosabban múlt ősszel indult egy kezdeményezés a Mikszáth Kélmán téren lévő Zappa Caffe alagsorában (biztosan mindenki emlékszik az anno "Tilos az Á" néven jól ismert szórakozóhelyre).
A kezdeményezés lényege abban áll, hogyan biztosítsunk lehetőséget még ismeretlen, feltörekvő, vállalkozó kedvű formációknak koncertezésre, törzsközönség kialakítására. A hely szervezésének atyja, Szűcs Szepe Péter, aki megálmodta azt a kifejezést, hogy "BEFOGADÓ HELY". A lényeg abban áll, hogy van a művész, és az ő színvonalas produnkciója, adatik egy nagyon hangulatos mini-színházteremnek is beillő alagsor, ahol adott a kisszínpad, hangosítás, aki szomjas annak hátul a pult, és a színpad előtt kélnyelmes babzsákfotelek... Ha van Benned elég kurázsi és belátás, miért lehet ez jó neked, megkeresed a szervezést, hozol anyagot, és kölcsönös szinpátia alapján feliratkozol SzePe naptárába, tied a színpad, a szedett belépő )belépőtszedni nem kötelező, hiszen annál nayobb a csáberő, de nem is tiltott), és a közönséged is jól fogja érezni magát, mert a hely hangulata és a Te produkciód segít neki ebben.
A közönségszervezés rajtad is múlik!!! de a hely többezer példányban szórja a szórólapokat a város többpontján (ebbe, ha fellépsz,Te is belekerülsz)!!!
Műfaji kötöttségek nincsenek, de a szervezés szeretné támogatni a fiatal jazz-zenész generációt,ezért kijelölne egy fix apot minden hétre, amit csak a jazz-nek lehetne szentelne. Legyenek ezek a keddi napok, ezen felül szívesen venne olyan önszerveződést, vállalkozó jellegű baráti társaságok formájában, akik igazi jamm sessiont valósítanának meg keddenként a színpadon, ki kivel szeretne együtt örömzenélni, ahogy az már nyugaton régóta működik, vagy akár törpefesztivál jelleggel, több zenekar egy este...ötletekre nyitottan áll a hely, érdeklődőket személyesen várják elbezsélgetésre...gyertek, mert jó lehetőség és nélkületek nem megy...
Szabad az Á - www.zappacaffe.hu - klubb program ajánló itt -
Mikszáth Kálmán tér 2., Budapest 1088
Láry Martony Klára hozzászólása, Október 31, 2009 9:01pm
Kedves Zenész barátaim! Ne felejtsetek el azokért gyertyát gyújtani, akik tanítottak és segítettek!
Tukodi Zsuzsanna hozzászólása, Október 2, 2009 7:33am
Jó reggelt itt is! :)

A nénivel nincs bajom, csak a "Zsuzsa" megszólítással! :)

Szép napot emberek!
PALAGA JÁNOS hozzászólása, Október 1, 2009 11:36am
Neked is Jó reggelt Zsu.Bocsi,nem" nénizek ",bár ez nálunk csak egyfajta U.n..Refrain.
Tukodi Zsuzsanna hozzászólása, Október 1, 2009 9:16am
Jó reggelt! :D

Nagyon szép hangja van ennek a csőnek! :O
(Ha kérhetem, inkább Zsuzska vagy Zsuzsi, Zsu-köszönöm!)

Szép napot! :*
 
 
 

A Zenészbázis Kártya birtokosai több, mint 1000 elfogadóhelyen használhatják kártyájukat országszerte! Hol tudod használni? Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszerboltokban, éttermekben stb...folytatás

  

© 2019   Created by Operator.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek