Információ

Énekesek, vokalisták

Itt minden ének témával kapcsolatos fejtegetés, eszmecsere kívánatos. Lépj be ha énekes vagy vokalista vagy, mert így könnyebben találnak Rád és Te is könnyebben találod meg a hasonszőrűeket!

Tagok: 563
Utolsó aktivitás: Jan 30

Beszélgető fórum

Énekest vagy énekesnőt keresek

Steiner Picy József Jan 30 kezdeményezte.

Göller Lóránt & Sexofon énekesnőt keres 1 Válasz 

Göller Lóránt & Sexofon kezdeményezte. Utolsó hozzászólás Göller Lóránt & Sexofon Jan 15, 2017 által.

énekes

kiss mihály Dec 13, 2016 kezdeményezte.

Üzenőfal

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Énekesek, vokalisták –nak.

Csepeli Noémi hozzászólása, Július 27, 2011 9:37am

Török Miklós:

Nekem nagyon tetszik a belinkelt dal. Király Lett. Gratu!

Pécz Pál "Sitgan" hozzászólása, Július 19, 2011 2:11pm
Reggae zenekarba VOKÁLOS leányt keresünk! blackstar69@citromail.hu
Kasi Mátyás hozzászólása, Július 15, 2011 5:39pm

Sziasztok Énekesek!

Budapesti blues-rock stílusú zenekarunk továbbra is énekest keres! Jórészt dögös feldolgozásokat játszunk, de néhány saját szerzemény félkész állapotban várja az új frontember érkezését!

Elvárások:

 -karakteres hang, színpadképes kiállás

-érezd a bluest, anélkül nehéz bármit is csinálnunk

-megbízhatóság

 Próbák a XXII kerületben, vagy hétfőn, vagy csütörtökön. A zenekarról, stílusról, tagokról honlapunkon olvashatsz

Telefon: 20-423-9706, web: www.uresjarat.hu, E-mail: uresjarat@uresjarat.hu

CountryRock hozzászólása, Július 14, 2011 5:01pm
Country-rockot játszó zenekar keres énekesnőt Budapesten. Heti két próba, és koncertek is vannak. Bevétel nem jellemző, nem ebből élünk, de zenélni a zene miatt is érdemes. Angol nyelvű dalokat játszunk. Olyan jelentkezőt várunk, aki hajlandó próbára járni és próbán kívül is dolgozni a zenével. Ha érdekes, keress privátban, vagy a cntryrawk@gmail.com-on.
Fekete Norbert hozzászólása, Június 23, 2011 10:10pm

Rock-Blues-Metál zenekarhoz keresünk énekest, lányok előnyben. Azért írtam ezt a 3 műfajt egybe, mert éppen olyan számot írunk, amilyen kedvünk van. Legyen tiszta, szép hangod, nem kell se sikoltozni se hörögni, és lehetőleg legyen saját mikid, nekünk is van saját cuccunk Csepelen, tehát elsősorban fővárosiakat keresünk :) Minden vasárnap próba van, fontos, hogy meglegyen a hozzáállás, volt olyan tagunk akit emiatt rugtunk ki, elég komolyan vesszük a zenélést. Ha van saját ötlet, azt is szívesen meghallgatjuk. Ha gondolod dobj egy üzit ide, vagy írj a skifekete@freemail.hu email címre.

Béki Tamás hozzászólása, Június 22, 2011 8:29pm

Sziasztok!

Szárnyainkat bontogató Funk-Rock zenekarban vagyok gitáros. Eddig Cover-eket játszottunk (Red Hot Chili Peppers ( a régiek) , Living Colour néhány száma, egy két Lenny Kravitz stb.), de belefogtunk saját számok készítésébe, ám az énekesünk időközben kicsit érdektelenné vált. Szolnok mellettiek vagyunk, esetleg egy énekesi posztra ha valaki szívesen jönne, beszélhetünk. Anyagot sajátról hamarosan tudunk küldeni is akár. Ha egy jó kis társaságban szeretnél énekelni/szövegelni, szeretettel várom a jelentkezésed. 22-25 évesek vagyunk, a te életkorod igazából mindegy, nem azért írtam.  Dob, gitár, basszus a felállás eddig, egy ének hiányzik. Próbaterem van, kedv van, ambíció van, fellépési lehetőségek vannak, kapcsolatok is akadnak. Próbálkozunk, hogy senkinek se legyen rossz.
kecsketeperto@hotmail.com a cím.

Üdvözlet!

CaRlose hozzászólása, Június 20, 2011 5:55am
Szegasztok!
Sürgős mód énekes/frontembert keresünk egy férfijú személyében kőkemény nu-metalhoz. Tiszta-lágy,üvöltős-kiabálós hang is szükséges. Fontos a megbízhatóság és az elhivatottság, csak olyanok jelentkezését várjuk akik eljárnak a próbákra és komolyan akarnak ezzel foglalkozni velünk együtt. Nem kezdők vagyunk, jó pár éve mozgolódunk már.
Kész zenékkel várunk, rengeteg ötlet és téma is van a továbbiakra is, csak gyere énekelj-üvölts.
Saját full felszerelt próbatermünk van Csepelen, énekcucc, kanapé, hűtő (<- sör) is van.
Mennénk már koncertezni és letépni az emberek arcát, ehhez már csak az ének hiányzik, koncert, rádiós lehetőség is adott.
Muzsikát küldök annak aki ír:

inverzcarlose@gmail.com
Török Miklós hozzászólása, Június 16, 2011 9:17pm
Bakos Tímea hozzászólása, Június 12, 2011 8:44pm

Sziasztok!

 Megtisztel a folyamatos jelentkezés, de köszönöm már találtam egy ambíciózus ütős kis bandát akik megfelelnek az elvárásaimnak,remélem ez fordítva is igaz ;) további szépet! :)

Paradigm Band hozzászólása, Június 8, 2011 2:00am
[Szimfonikus metál zenekart keresek!!!]
Sziasztok!
Király Anna vagyok.12 éve énekelek,3 éve külön hangképző iskolába is járok,nyáron kezdem a klasszikus hangképzést is az eddigiek mellett.Az életem a zene,szöveget és énekszólamot írok.Szimfonikus metál zenekarhoz szívesen csatlakoznék!!!(Nightwish,WT,
Epica...)
Üdv!
Anna
 
 
 
 

A Zenészbázis Kártya birtokosai több, mint 1000 elfogadóhelyen használhatják kártyájukat országszerte! Hol tudod használni? Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszerboltokban, éttermekben stb...folytatás

  

© 2019   Created by Operator.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek