Borbás Ferenc
Ossza meg

Borbás Ferenc barátai

  • James Hettfield
  • Kubik Imre
  • Varga Ildikó
  • Mihalkó István (Getaway)
  • csábrády gab%
  • Koch Olivér
  • Koródi Csaba

Zene

Betöltés...

Borbás Ferenc's csoportjai

Kapott ajándékok (1)

CD Névtelenül küldték
 

Borbás Ferenc lapja

Profiladatok

Lakhely ( város, megye - vesszővel elválasztva )
Somogy megye,Kaposvár
Helyed a zenében, vagy ha nem zenész vagy a foglalkozásod
zeneszerző, kezdő zenész vagyok
Milyen hangszeren játszol? ( Ha hangszeres vagy. Csak a hangszer nevét írd le, pl.: gitár )
Billentyüs hangszerek
Zenekarod, munkahelyed stb.. neve
Hobby
Zenekarod vagy általad képviselt/játszott/előadott zenei stílus ( az értelmetlen jelölgetés kerülendő! )
blues, filmzene, jazz-rock
Bemutatkozás
Amatőr zeneszerzésel foglalkozom , de csak kikapcsolódás szinten . Nem vagyok profi , tehát nem ebből élek. 30 éve ezt csinálom ha van időm .

Borbás Ferenc videói

  • Videók hozzáadása
  • Az összes megtekintése

Üzenőfal (10 megjegyzés)

A megjegyzések hozzáfűzéséhez tagja kell hogy legyen a Magyar Zenész Bázis –nak.

Csatlakozzon a(z) Magyar Zenész Bázis hálózathoz

Idő: 2:35pm; dátum: Május 9, 2011; Koródi Csaba írta...

Köszönöm a hozzászólásaidat! Igaz, ami igaz, sokmindent összegyűjtögettem, csereberéltem 1995 óta és pár dolog meg is maradt. Az X5D 1996-ban volt először a hangszerem, most muszáj volt begyűjtenem a 05R/W-t nosztalgiából... ennek a tiszteletére készítettem a muzsikát, amihez hozzászóltál. Ami a KORG-okat illeti maximálisan egyetértek veled hogy nincsen jó hangszer-hangjuk. Kifejezetten szinti-varázslásra valók... így a vele készült "gitár-hangom" sem az igazi, belátom :-) főleg ahogy hallgatom a zenéidet, Te valami zseniálisan megoldottad ezeket a dolgokat :-)

Bizony a zongorával is hasonló a helyzet... van két zongora modulom is, de eszembe sem jutna a KORG zongoráját használni :-)

A country song-ot illetően én is éreztem a darabosságot, de neked jobban sikerült megfogalmaznod :-) Közben arra is rájöttem, hogy a zongora rövid lecsengésével is összefügg a dolog a játéktechnikámon kívül, összepedálozni meg nem akartam nagyon :-)

Nagyon tetszenek a zenéid. A videókkal sem értem még végig, de remek alkotások, főleg a nem "elektró"-s jellegűek. Az oldalt hallható zenéid is nagyon kellemes darabok, onnan a kedvencem a "Legaranyosabb Tündikének" címzett nóta.

Ha Te is elfogadsz tőlem egy tanácsot, érdemes lenne egy valódi tangóharmónikát beszerezni... kíváló a dinamikázás lehetősége, igazi "élő" hangszer, ami lélegzik :-) a France tours című zenéd kifejezetten attól lenne az igazi, így kapott egy kis "képújság"-zene jelleget :-) Amúgy nagyon kellemezek a harmóniáid... Charlie zeneszerzője jut eszembe, akinek nem jut eszembe a neve, de nagyon szeretem a zenéjét.

 

Üdv! Csaba

2:05pm on Február 05, 2010 időpontban valaki ajándékot adott Borbás Ferenc számára...Névtelen
Ajándék
Ez 1Aranylemez. Aranyzsiráf nincs, úh ezzel kell beérned Géniusz vagy öregem ez nem vitás.Minden tiszteletem és elismerésem!Kalapom ugyan nincs, de ha egyszer színpadon látlak esküszöm megemelem! O
Idő: 10:59pm; dátum: December 4, 2009; Koch Olivér írta...
Vaze!
Most látom, hogy mit találok a zenéid között. irtál nekem szülinapomra dalt, ami ugyan februárban van :$, de aranyos vagy!
Megtisztelsz! Igazán köszönöm.
Idő: 11:35am; dátum: November 20, 2009; Koch Olivér írta...
Köszönöm barátom :)
Bár nem tudom mire föl a születésnap :) Csak nevem napja lesz.
Remélem jót tettem azzal, hogy ide meghívtalak, látom már elég sokan betaláltak :)
Hát igen, aki tud, az tud :)
még mindig csak azt tudom mondani, hogy le a kalappal.
A komolyzenei próbálkozásaimat meg szeretném folytatni, csak sajnos olyan köcsög módon dolgozom, hogy reggel időm nincs este meg hulla vagyok és agyam nincs....plussz időm..
Szóval kell találni valami jó kis melóóóót :)
Üdv!
Idő: 12:51pm; dátum: November 11, 2009; Szabó Dávid írta...
Hát igen, így is fel lehet fogni... a részletek egymásra pakolását volt érdekes nézni, hallgatni, s úgy várni, h mi is lesz az egészből.
Idő: 9:56pm; dátum: November 10, 2009; Kéry Jenő írta...
Köszi Feri, de az angol gépkönyve nekem is megvan, alapjaiban tudom használni a pultot, de jó lenne a kis finesz dolgait is tudni- egyébként köszi! Jenő
Idő: 7:42pm; dátum: November 10, 2009; Vígh György írta...
Üdvözöllek Feri!
Melletted még kicsinek is jó lenni! Gratulálok! V.Gy.
Idő: 8:33am; dátum: November 10, 2009; Big Leslie írta...
Üdv Feri
Nekem adatott meg az a szerencse hogy vasárnap este MSN-en vagy másfél órát szakmailag értekeztünk. Azóta sikerült a feltett zenei anyag 3/4-ét meghallgatni. Szóval minden szerénytelenség nélkül profi vagy. Nem tudom hol tanultad, hogy tanultad, de amit művelsz a billentyűkkel az nem mindennapi. A dalok felépítése, hangszerelelése, mixelése, mondanivalója elképesztő. Ami benned van és kijátszod az a többi embernek egy akkora energiát ad, hogy ezt el sem képzelnéd. Legalább is engem nagyon megfogott, de ahogy látom a visszajelzésekből másokból is hasonló csodálatot váltottál ki. A New Island kompozíciók elvezetnek egy másik csodálatos világba. Ezek a dalok egy Ír történelmi film betét dalainak egy az egyben elmennek. A profi zeneszerzők szerintem vakargathatják a fülüket. Írnék még sokmindent de kimerítenén az internet kapacitását :-), de azt kívánom hogy játszd ki magadból ami benned van mert ezzel gazdagítod, szinesíted ezt a világot melyben most létezünk. Tegyél még fel több videót mert szivesen nézem és hallgatom, szerintem nemcsak én vagyok így ezzel.

Üdv Leslie

Ui: Egyszer olvastam vagy hallottam valahol:

"Zongorázni künnyű dolog, csak a megfelelő billentyűket kell a megfelelő időben lenyomni"

:-))) Ha ez ilyen egyszerű lenne?!
Idő: 11:16pm; dátum: November 7, 2009; Big Leslie írta...
Üdv !
Kezdő zenész?????? Szeretném ha csak ezred ennyire kezdő lennék. Ezek a zenék FANTASZTIKUSAK !!!!! Hogy lehet így megtanulni és érezni a zenét???? Bámulatos. Egyszerűen nem lehet abbahagyni a hallgatását. Honnan tanultál így zenélni? Komolyan érdekelne.
Idő: 11:29am; dátum: November 6, 2009; Koch Olivér írta...
Csak úgy éreztem valaki hiányzik innen, akinek aztán igazán itt a helye :)
 
 
 

A Zenészbázis Kártya birtokosai több, mint 1000 elfogadóhelyen használhatják kártyájukat országszerte! Hol tudod használni? Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszerboltokban, éttermekben stb...folytatás

  

© 2020   Created by Operator.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek