Kállai János
Ossza meg
 • Hírek
 • Beszélgetések
 • Rendezvények
 • Csoportok
 • Legfrissebb fotók
 • Fényképalbumok
 • Videók

Kállai János barátai

 • Szőke Richard
 • Patvaros István
 • Takács Roland Adrián
 • Horváth Andor
 • Bodor Máté
 • Bátky Zoltán (BZ)
 • Bartyik Kata

Kapott ajándékok

Ajándék

Kállai János még nem kapott ajándékot

Adjon ajándékot

 

Kállai János lapja

Profiladatok

Lakhely ( város, megye - vesszővel elválasztva )
Budapest
Helyed a zenében, vagy ha nem zenész vagy a foglalkozásod
zenész, zenetanár
Zenekarod, munkahelyed stb.. neve
K3
Zenekarod vagy általad képviselt/játszott/előadott zenei stílus ( az értelmetlen jelölgetés kerülendő! )
házas
Bemutatkozás
Koncertbeszámolók, lemezkritikák részletek, idézetek:

Hard Rock Magazin (Szakáts Tibor)
„Nem szeretnék könnyen elpattanó húrokat feszegetni, de - ha már megérlelődött bennem a gondolat, kimondom - sok magyar csapat példát vehetne erről a három fiatalemberről. Végtelen szerénység párosul a hihetetlen zenei tudással és tehetséggel, nincs fellengzős "Mi vagyunk az istenek!", egyszerűen "csak" zenészekről van szó, akik mérhetetlenül élvezik, amit csinálnak, és mosollyal konstatálják a közönség szeretetét. Ez az, ami nagyon sok rock bandából hiányzik manapság! Nincsenek sztárallűrök (azt hiszem, még nem fogalmazódott meg bennük, hogy sokkal magasabb szinten vannak, mint hinnék), konzekvensen csak a muzsika van, de az NAGYON és OTT!!!”

Shock Magazin (BZ)
„Nekem külön szimpatikus volt az is, amikor a dalok végén, akármekkora eksztázisban is hevert előtte a közönség, Kállay János halkan, szerényen konferálta be a következő szerzeményt, mintha csak a sarkon beszélgetne valami cimborával.”

„Gratulálok a K3-nak, és mindenkit azonnali hatállyal felszólítok az imádásukra. Köszönöm.”

Hard Rock Magazin (Brinyó)
„János köszöntötte a hívőket, majd belecsaptak a következő tételbe, melyben kicsivel sem volt kevesebb a szigor, mint az első „csapásnál”; ..és ez kérem szépen, bravúr! Bravúr, mert ez a három ember egy olyan, nagyon komoly hangszeres felkészültséget igénylő stílust képvisel, melynél az időnkénti „száguldás” kifejezetten életveszélyes lehet. De nem náluk! A dallamos instrumentalitás keveredése a néha –félve írom le– trash-es keménységgel és a ritmikai kiszámíthatatlanságból is fakadó progresszív irány felé mutató „agyas” muzsikával, csodálatos végeredményt hoz. A közönség sokszor hördült fel az egy-egy dal végén elhelyezett eszelős kiállások hallatán, János ízes, néha (soha nem öncélúan) tekerős gitárszólóin, vicsorgással vegyített bólogatásra alapot adó remek riffjein, melyek annyira egyéniek és dögösek, hogy bátran ki merem jelenteni, kis hazánkban még nem hallottam ehhez foghatót.”

Zene.hu (SirOhes)
„A közönségnek a villa állt meg félúton a tányér és a szájuk között annyira meglepődött (kellemesen!) a zenekaron. A harmadik számtól kezdődően pedig feszült figyelemmel hallgatták a számokat. Mindegyiket dörgő taps jutalmazta.”

Rockinform (Bigfoot)
„Bár egyértelműen a gitár viszi a prímet a dalokban, a dob és a basszus egyáltalán nincs háttér szerepre kárhoztatva: színes, változatos alapot biztosítanak, ahhoz, hogy Magyarország egyik nagyreménységű fiatal gitárosa kibontakozhasson.”

Papiruszportal.hu (Leho)
„Hatalmas bulit csaptak, szinte beledöngöltek a padlóba.”


Pont FM 88.1 (paulson)
„A hozzáértők azt szokták mondani, hogy a K3-at látni kell.”
Fémforgács.hu (lobengula)
Az egyik barátom mesélte korábban, hogy az egyik nótájukban Jordan Rudess, a Dream Theater oszlopos tagja játssza a billentyűs részt. Nagydolog, mondhatnátok, mi van abban rendkívüli, ha Rudess beszáll egy bandához? Igaz, de a K3 magyar zenekar! Ha már ezt is nézzük, akkor igazán különleges a dolog, nem?

Heavy Metal Magazin (Sz.G.)
„Jancsi olyanokat gitározik össze, hogy játékát nem tudom eléggé méltatni.”
„Le a kalappal, méghozzá jó mélyen

Üzenőfal

A megjegyzések hozzáfűzéséhez tagja kell hogy legyen a Magyar Zenész Bázis –nak.

Csatlakozzon a(z) Magyar Zenész Bázis hálózathoz

 • Még nincsenek megjegyzések!
 
 
 

A Zenészbázis Kártya birtokosai több, mint 1000 elfogadóhelyen használhatják kártyájukat országszerte! Hol tudod használni? Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszerboltokban, éttermekben stb...folytatás

  

© 2019   Created by Operator.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek