Necrophone
  • Magyarország
Ossza meg

Necrophone barátai

  • Balogh Sándor György

Zene

Betöltés...

Kapott ajándékok

Ajándék

Necrophone még nem kapott ajándékot

Adjon ajándékot

 

Necrophone lapja

Profiladatok

Lakhely ( város, megye - vesszővel elválasztva )
Budapest
Helyed a zenében, vagy ha nem zenész vagy a foglalkozásod
zenekar
Zenekarod, munkahelyed stb.. neve
Necrophone
Zenekarod vagy általad képviselt/játszott/előadott zenei stílus ( az értelmetlen jelölgetés kerülendő! )
elektronikus, experimental, egyéb
Bemutatkozás
A Necrophone project 2010 áprilisában rajtolt el egy budapesti lakásból, ahol megpróbáltunk összeütni valamit, ami zeneileg elektronikus, kemény és durva, ugyanakkor szövegében nevetségesen közönséges és visszataszító (legalábbis az akar lenni). Így született meg röpke két délután alatt a 'Leváglak' című gyöngyszem, amit pár barátunknak mutattunk meg. Az eredetileg poénnak szánt track sokkal jobban sikerült, mint vártuk, így elhatároztuk, hogy kicsit komolyabbra vesszük a dolgot, és írunk még néhány hasonló számot. Mivel Alex MC-szövegeinek témája leginkább a vér, belezés és hullák (egyszóval gore) körül forogtak, és állandóan hörgött a mikrofonba, a Necrophone kézenfekvő választásnak tűnt a project nevének kiválasztásakor.

Zeneileg igencsak öszvér stílust képviselünk. Annak ellenére, hogy jópár éve foglalkozunk zeneszerkesztéssel különböző elektronikus stílusokban, sosem próbáltuk még ki ezt az irányzatot. Fő csapásvonalunk az Industrial és az EBM, de erre nagyon sok együttes gyakorolt különböző hatást. Ilyenek a Kraftwerk, a Combichrist, a Rammstein, az underground rave vagy épp a holland hardcore képviselői, akik mind-mind hozzáadtak és elvettek az atmoszférából, míg elértük a (jelenlegi) végső hangzásvilágot.

Célunk végtelenül egyszerű: szeretnénk szórakoztatni az embereket, legalábbis azokat, akik vevők erre az ocsmány randaságra, amely árad a trackjeinkből. Elsőre bizarrnak tűnhet ez az egész gore téma, pedig sok külföldi együttes használja ugyanezt a témát a szövegeiben, mégis önfeledten üvöltözünk a koncertjeiken, talán mert angolul, németül annyira nem szembetűnő. Ahogy a legtöbb ilyen esetben, nálunk sem érdemes keresni bármilyen értelmet vagy filozófiai mondanivalót a sorok között. A mi hangzásunk nem más, mint ami csak úgy jön, és ami a csövön kifér.

http://www.necrophone.hu/
http://www.facebook.com/necrophone
http://www.youtube.com/necrophone
https://twitter.com/necrophone
http://www.reverbnation.com/necrophone
Van hangszered? Milyen? Vagy ha nincs, szándékodban áll a jövőben beszerezni egyet?
Korg R3, E-Mu Xboard-49, VSTi-k, Stagg F-300

Necrophone fényképei

  • Adjon hozzá fényképeket
  • Az összes megtekintése

Necrophone videói

  • Videók hozzáadása
  • Az összes megtekintése

Necrophone blogja

Likantrópia

Kicsit megkésve, azaz hét hónappal a bemutatása után, de megosztjuk veletek a 'Likantrópia' című szerzeményt! Mostantól mindig elérhető lesz a debütálástól. Az idei Function-re is ELKÉSZÜLT már az új anyag, de ne rohanjunk nagyon előre, majd szeptemberben meghalljátok! ;)

https://soundcloud.com/necrophone/likantr-pia

Hozzászólás dátuma: Április 27, 2013; ideje: 9:19am

ÜTÖTT AZ ÓRA!

ÜTÖTT AZ ÓRA!

A világvége nem jött el, pedig jót röhögtünk volna, ha de. Így aztán nagy sebtiben úgy döntöttünk, összedobunk mégiscsak valami apróságot nektek, hogy 2012-ben se maradjatok Necrophone kiadvány nélkül :)Ezúttal nincs ökörködés és poénkodás, csak nyomasztó instrumentális agyzúzda.Boldog karácsonyt kívánunk! :)…

Folytatás

Hozzászólás dátuma: December 24, 2012; ideje: 1:30pm

Üzenőfal

A megjegyzések hozzáfűzéséhez tagja kell hogy legyen a Magyar Zenész Bázis –nak.

Csatlakozzon a(z) Magyar Zenész Bázis hálózathoz

  • Még nincsenek megjegyzések!
 
 
 

A Zenészbázis Kártya birtokosai több, mint 1000 elfogadóhelyen használhatják kártyájukat országszerte! Hol tudod használni? Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszerboltokban, éttermekben stb...folytatás

  

© 2020   Created by Operator.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek