Producer TV
Ossza meg
 • Hírek
 • Beszélgetések
 • Rendezvények
 • Csoportok
 • Legfrissebb fotók
 • Fényképalbumok
 • Videók (4)

Producer TV barátai

 • stee eszter
 • Atkári Farkas
 • Molnár Gábor
 • Teaboo Muzaard
 • L.B. Ildikó
 • Leяяy Mü♪♪eя ®
 • kandi jozsef
 • Bozsik Zsolt
 • Horváth Dávid
 • Simon Koppány István
 • Suvada Balázs
 • Bernard Tamás
 • Lányi Lala
 • markanera
 • Grag Velvet

Kapott ajándékok

Ajándék

Producer TV még nem kapott ajándékot

Adjon ajándékot

 

Producer TV - by Markanera

Szoftverekről, hardverekről, stúdiótechnikáról, elektronikus hangszerekről, érthetően, első kézből Markenera-tól... Kérdéseket »»» ITT ««« tehetsz fel.

Aki ismeri Pacsai Márk nevét, az leginkább a nevével fémjelzett megannyi sikeres és színvonalas mai pop és dance produkcióra asszociál. Ez esetben betekintést nyújt a saját világába. A Producer TV-ben, nem általánosan kijelentett egyetemes igazságokat fogsz hallani a tankönyvek száraz megfogalmazásában, hanem egy gyakorlatias, szinte bárki számára érthető konyhanyelven megfogalmazott tudást kapsz, amely Markanera stílusát és ízlését tükrözi. Nem online hangmérnök-képző, hiszen egy ilyen szakmát nem lehet gyorstalpaló módon elsajátítani, de mindenképp segítséget nyújt abban, hogy alapvető és profi dolgokat megismerj, és azokat akár önállóan is képes legyél használni. Lehet a módszereivel egyetérteni és lehet velük hadakozni. Egy biztos, ő így dolgozik és bizony komoly sikerrel.

Kérdezz bátran, adj témát vagy csak kövesd a blogot és lesd el a trükköket!


1. Adás - 2010.06.09. Bemutatkozás és rögtön a közepébe vágva egy kis bemutató a groove szerkesztésről, valamint a kompresszor használatáról.

FIGYELEM !!! A videók hamarosan HD minőségben is nézhetők lesznek :)

Producer TV videói

 • Videók hozzáadása
 • Az összes megtekintése

Profiladatok

Lakhely ( város, megye - vesszővel elválasztva )
Budapest
Helyed a zenében, vagy ha nem zenész vagy a foglalkozásod
producer
Zenekarod, munkahelyed stb.. neve
Markanera Produkció
Zenekarod vagy általad képviselt/játszott/előadott zenei stílus ( az értelmetlen jelölgetés kerülendő! )
egyéb
Bemutatkozás
MARKANERA eddig a titokzatosság homályában rejtőzött… pedig köztünk jár! Több tucat nagylemez és mix viseli keze nyomát, neve ott virít ( néhol álnéven, míg máskor polgári nevén ) számos arany, és platinalemezen. Olyan előadóknak segített eljutni még szélesebb hallgatói rétegekhez, mint Emilio, Krisz Rudi, Edvin Marton, Vision, Palcsó Tamás, Ketten, Fortissimo...

Sokszínűsége és zenei „megfejtései” gazdagítottak már színházi műveket, komolyzenei produkciókat. Popzenétől a folklórig, trance-től az eklektikuson át a komolyzenéig, mindenütt hozta a félreismerhetetlen stílust, az új korszak hangzását. Alázatosan, s mégis teljesen mást!
A sok sikeres munkának köszönhetően ma már a nevét is egyre többet halljuk. MARKANERA! A mohóbb zenerajongók ugyan már lecsaphattak a kóstolóba szánt „LOVE YOU” című kislemezre, mely még csak a kezdet volt! Egy gondosan előkészített, hosszú-hosszú utazás első, apró lépése! 

2004-ben fedezte fel Nita személyében a szerző azt az embert, kinek hangjával, zenei világával, szöveg világával, s varázserejével végre megvalósíthatta azt az elképzelést, amit oly régóta tervezgetett.

2005-ben MARKANERA, Nitával elnyert egy pályázatot Rómában ahol a MISS EUROPEAN UNION szépségverseny koronázási dalának és egyben főcím dalának a szerzői.Fergeteges elismerést kapott a dal és több ezer ember szívét dobogtatta meg.

2006. nyarán DjSmiths-el megalkották a Watching the sun goes down címü dalt, mely a várható sikereket is felülmúlva robbantott. A 96.4 ROXYrádio kiemelt figyelemmel, büszkén játssza rotációban a dal latin verzióját. Természetesen videoklip is készült, ami -hasonlóan a zenéhez- sokakat meglepett igényességével, letisztult szépségével.
 
2007. nyarán készül egy újjabb klubsláger: I Dont Mind.Dj Varga felkérésére született a dal Nita előadásában, szintén nagy sikerrel debütált és szinte minden klub nagy szeretettel pörgeti.
 
2007. végén megalkotja Simon & Templárral és Hamvai PG-vel a White Angel címü dalt amit szintén Nita énekel legnagyobb örömünkre....A dalok szövegét kivétel nélkül Nita írja! Rövid idö elteltével minden klub és rádió repertuárján megtalálható lesz majd, és minden lesz hozzá ami egy slágerhez kell. :)
 
2008. Elkészült a "Somewhere behind", ami majd a Simplicity címü lemezre.

2008 A jól ismert ZWACK által forgalmazottFűszeres Vilmos ital 20 mp-es reklámzenéje is nevéhez főződik.
A dal letölthető a www.vilmos.hu oldalról a letöltéseknél!

2009 A világhírű ATB Kiválasztotta a "Watching the sun goes down" című, dalát beszerkesztette a play list-jébe!  
ATB playlist link:
http://www.atb-music.com/demos.php?x=atb
 
A sor persze nem ért itt véget. Jelenleg is több, magyar és külföldi produkcióban közreműködik.
Van hangszered? Milyen? Vagy ha nincs, szándékodban áll a jövőben beszerezni egyet?
Home Studio

Üzenőfal (9 megjegyzés)

A megjegyzések hozzáfűzéséhez tagja kell hogy legyen a Magyar Zenész Bázis –nak.

Csatlakozzon a(z) Magyar Zenész Bázis hálózathoz

Idő: 11:24pm; dátum: Február 3, 2014; Deutsch Egon Egxy írta...
Idő: 8:00pm; dátum: Március 25, 2013; Tornyai Timea írta...

A zene.hu oldalon találkoztam megint Anatole Hongrois aranydiplomás zeneszerző nevével. Itt olvasható az öt CD lemezen megjelent művek zenei történet leírása. Kicsit az ember elérzékenyül. De ezen kívül a szép zenék is meghatják. A youtube, google,facebook, network, iwiw, és a többi internet oldalakon is hallhatóak. 5 CD lemezét rakta fel. Hol lehet kapni ezekből mert azért egy eredeti CD lemeznek értéke van, főleg ha a mester dedikálja is. Várom a választ. Köszi.

Idő: 6:28pm; dátum: December 8, 2011; Benkő Sándor írta...

Szia Markanera,

nagyon köszi a videókat, nagyon hasznosak,  jó lenne, ha készítenél még......

Üdv: Sanyi

Idő: 11:18am; dátum: Október 11, 2011; Tornyai Timea írta...
Szeretné a CD lemezeit kiadni a művész. Több országban is jelezték, érdekelné a zenéi többsége az embereket, főleg Erdélyben lenne nagy eladási rekord. Igaz jelentkeztek kiadók innen is de szeretné  Magyarországról elinditani. A telefonszáma megtalálható és él is a vonal, mert sokat hívom én is a művészt. 30/481.90.92 Különben fent van a neten is, meg a honlapján is a www.anatolehongrois.hupont.hu  oldalon.
Idő: 11:03am; dátum: Június 28, 2011; Istvan Szepesi írta...
Végig hallgattam Anatole Hongrois több CD lemezét. Öt operett dalát ami 63-at tartalmaz. Megismerte Otto von Habsburg úr, Nicolas Sarkozy a francia elnök. De a Kecskeméti Cseke Péter Igazgató is a Katona József színházban is. Jó lenne ha itt is lehetne meghallgatni egy pár dalát. Van pánsípon előadott gitár kisérettel, vagy zongora és templomi orgona kisérettel, vagy éppen gitáron előadott művek.
Idő: 10:20am; dátum: December 27, 2010; banga csaba írta...
Heló,szeretnék lemezt készíttetni,hogyan tudnám felvenni veled a kapcsolatot?
Idő: 4:53pm; dátum: Október 4, 2010; Őskestar írta...
Szia Producer TV!
Komoly zenekarként komoly manager-t keresek!
Infó: www.oskestar.hu
Köszönöm!
Marcsányi Gábor
Idő: 7:25pm; dátum: Július 21, 2010; Teaboo Muzaard írta...
Nagyon szuper :) Én konkrétan egy Trance zene készítését venném szemügyre közelebbről :)
Idő: 10:18pm; dátum: Június 10, 2010; Csatlaky Tomi írta...
Szuper kezdeményezés! :)
Engem speciel minden érdekel, szóval szívesen kérdeznék konkrétumokat, de bármit tanulhatok, az segítség. Várom a folytatást!
 
 
 

A Zenészbázis Kártya birtokosai több, mint 1000 elfogadóhelyen használhatják kártyájukat országszerte! Hol tudod használni? Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszerboltokban, éttermekben stb...folytatás

  

© 2020   Created by Operator.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek