Szlifka Rita
 • Budapest
 • Magyarország
Ossza meg

Szlifka Rita barátai

 • Szántó Károly
 • Klécs Roland
 • Burai Anna
 • Handó István
 • Molnár-Kis Judit / Judy
 • Mollináry László " COCOMUSIC"
 • Dred
 • Jáger Balázs János
 • Hangszobrászat Énekművészeti Stú

Kapott ajándékok

Ajándék

Szlifka Rita még nem kapott ajándékot

Adjon ajándékot

 

Szlifka Rita lapja

Profiladatok

Lakhely ( város, megye - vesszővel elválasztva )
Budapest
Helyed a zenében, vagy ha nem zenész vagy a foglalkozásod
énekes, hangstúdió, lemezkiadó, egyéb zeneipari tevékenységet végzek
Zenekarod, munkahelyed stb.. neve
Kaledira Rendezvény-Okatásszervező és Szolgáltató Kft
Zenekarod vagy általad képviselt/játszott/előadott zenei stílus ( az értelmetlen jelölgetés kerülendő! )
acapella, alternatív, blues, country, experimental, folk-rock, funky, hangszeres karakterdarab, klasszikus rock, kortárs, latin, metal, örökzöld, pop, power metal, táncdal / sanzon, techno, egyéb
Bemutatkozás
Szlifka Rita vagyok, énekesnő, előadóművész. Hangomat és zenei kötöttségemet édesanyámtól örököltem aki rendkívüli tehetséggel énekel és zongorázik,ezért gyermekkorom óta mindenem a zene és az éneklés. 6 éve vagyok aktív a színpadi életben. Egy belvárosi hangstúdióban kezdtem gyakorlatban hangképzést tanulni a könnyűzene területén.(Popp, rock, nyolcvanas évek dalai, mai modern dalok stb.) Ez alatt a 2 év alatt 3 bemutatkozó demo CD-t készítettem el, amelyben ezek a különféle stílusok bemutatásra kerültek.

A Computer Music Stúdió Budapest Expressz zenekarának tagja vagyok, akikkel zenés-szórakoztató esteket, fergeteges hangulatú partikat szolgáltatunk a közönségnek és a szórakozni vágyók zenei ízlésének megfeleően.

Jelenleg egy Művészeti Akadémia másodéves hallgatója vagyok magánének/előadóművész szakon, ahol klasszikus dalokat(ária, operett dalok,sanzone-ok, musical-ek..stb) tanulok és szárnyaimat próbálgatom kibontani.

Rendszeresen járok koncertezni/szórakoztatni/fellépni egyénlieg és a zenekarral is. Műsoromat a repertoár-menüpontban tudja megtekinteni, de mindez csak egy része és töredéke a daloknak, felkérésre,egyedi igényre és stílusra is össze tudom állítani az előadásokat.
Minden vágyam az éneklés, és az hogy a zenén keresztül az örömöt és a boldogságot minden emberhez eljuttassam. Töretlenül hiszek abban, hogy a zene csodákra képes és én ennek a csodának szenteltem az életem. Minden lehetőség érdekel. Zenekarhoz is nagyon szívesen csatlakozom, önálló énekesnőként menedzser megkeresését és felkarolását is szívesen fogadom…egyszóval minden alternatíva érdekel ami ahhoz segít hozzá, hogy Énekeljek!!! Ezért is igyekszem többféle stílust is megismerni és énekelni , legyen az klasszikus azon belül opera vagy operett vagy csak a nagyjaink dala, vagy a régi évek dalaiból, nyolcvanas kilencvenes évek, amit nagyon sokan szeretnek, imádom a népzenét és a népdalokat, a sanzonokat, a jazzt és a bulizós dalokat napjainkból. Én tényleg a ZENÉÉRT élek! Internetes felületen illetve média felületeken nagyon nehéz néhány percben megfelelő benyomást kelteni…de ha bárkinek is megtetszik az a mit csinálok,és úgy gondolja tudna nekem egy esélyt adni, azt adja meg és nyugodtan keressen meg, nagyon szívesen veszem!!!
Van hangszered? Milyen? Vagy ha nincs, szándékodban áll a jövőben beszerezni egyet?
nem nincs

Szlifka Rita fényképei

 • Adjon hozzá fényképeket
 • Az összes megtekintése

Szlifka Rita videói

 • Videók hozzáadása
 • Az összes megtekintése

Üzenőfal (2 megjegyzés)

A megjegyzések hozzáfűzéséhez tagja kell hogy legyen a Magyar Zenész Bázis –nak.

Csatlakozzon a(z) Magyar Zenész Bázis hálózathoz

Idő: 11:28pm; dátum: Július 27, 2015; A Thing Of Beauty írta...

Szia! Énekes-szövegíró alkotótársat keresek, légy szíves hallgass bele a dalaimba, és ha lenne hozzájuk kedved, beszéljünk! Köszönöm! :) https://www.youtube.com/channel/UCp-L2rE5NG1kc50amV_rkqg

Idő: 9:04am; dátum: Március 12, 2013; Dianovics Lajos írta...

Kedves Rita!

Örülnék, ha meghallgatná a dalaimat, és ha valamelyik tetszik, felajánlom, hogy énekelje el, vegye műsorára. Küldök egy linket, ahol a videók meghallgathatók. (Zene + szöveg). Az énekhangot hangszer szólaltatja meg. A kotta a honlapomon található. Természetesen tudok küldeni zenei alapot a felénekléshez.

Videók:

Honlapom:

 
 
 

A Zenészbázis Kártya birtokosai több, mint 1000 elfogadóhelyen használhatják kártyájukat országszerte! Hol tudod használni? Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszerboltokban, éttermekben stb...folytatás

  

© 2020   Created by Operator.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek