Ezer szavazat fellépést érhet - írd meg véleményedet

Immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Pannónia Fesztivál, ezúttal is a Várpalota mellett Cseri-parkerdőben, Pünkösd hétvégén.

A rendezvény szervezői a tavalyi évhez hasonlóan is a leendő fesztiválozók segítségét kérik a fellépők összeállításában. Ehhez nem kell mást tenni, mint a hivatalos honlapon 5 zenekarra szavazni.

A 2009-es évben a maga 102 ezer látogatójával Magyarország második legnagyobb könnyűzenei fesztiváljává nőtte ki magát a Pannónia Fesztivál. A sikert nagyban köszönhetik a szervezők annak a 80 ezer embernek, akik előzetesen szavaztak arról, kik lépjenek fel a várpalotai megabulin.

Az önzetlen segítségre idén is számítanak a rendezvény kitalálói: a www.pannoniafesztival.hu oldalon egy regisztrációt követően bárki voksolhat 5 kedvenc magyar zenekarára. Azokat az együtteseket, melyek legalább 1.000 szavazatot kapnak, megkeresik a fesztivál szervezői. Egy IP-címről csak egy alkalommal lehet voksolni január 31-ig.

A fesztivál szervezése időközben rendületlenül zajlik. Azt már biztosan lehet tudni, hogy a tavalyi 4 színpad helyett idén már 7 zenei helyszín várja az érdeklődőket. Újítás lesz többek között a metal és a világzenei színpad.

Mi a véleményed az ötletről, hogy 1000 szavazattal fellépéshez juthatnak a zenekarok? Mondd el a véleményedet anyagunk alatt található topikba.

Magyar Zenész Bázis

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Magyar Zenész Bázis –nak.

Csatlakozzon a(z) Magyar Zenész Bázis hálózathoz

Zenészbázis Hírek hozzászólása, Január 19, 2010 10:00am
Reméljük, hogy tényleg azon zenekarok jutnak be, akikre a legtöbb becsületes rajongó szavaz.
KICSIpityu zenekar hozzászólása, Január 16, 2010 8:52pm
mi a 150 ben vagyunk... de nyakamat rá, hogy (mint minden netes szavazósdit) szénné csalják az egészet a zenekarok. Tisztelet a kivételnek!
Pfeiffer Gábor hozzászólása, Január 14, 2010 6:54am
Úgy legyen
Lányi Lala hozzászólása, Január 13, 2010 10:55pm
Jó módszer az adatbázis építésre :)
"Fontos, hogy érvényes e-mail címet adj meg......."
Papp Attila hozzászólása, Január 13, 2010 10:21pm
Háááát ? A Sitkei fesztiválra is hasonló a történet, aztán a Tóth Gabi 14 szavazattal biztos fellépő, mellette több kis zenekar rengeteg szavazattal valahogy mégsem... Nekem ezek a juttasd be a bandád történetek mindig kicsit gyanúsak...
Zenészbázis Hírek hozzászólása, Január 13, 2010 9:09am
Mi a véleményed az ötletről, hogy a Pannónia Fesztiválon 1000 szavazattal fellépéshez juthatnak a zenekarok? Mondd el a véleményedet IDE

A Zenészbázis Kártya birtokosai több, mint 1000 elfogadóhelyen használhatják kártyájukat országszerte! Hol tudod használni? Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszerboltokban, éttermekben stb...folytatás

  

© 2019   Created by Operator.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek