A KORG bejelentette, hogy a 70-es évek legendás analóg szintetizátorát, az ARP Odyssey-t. Várható megjelenés, valamikor 2014 szeptemberében. Komoly történelme van a hangszernek, hiszen a kor megannyi slágerének, nélkülözhetetlen "kelléke" volt. Az Odyssey-t, az ARP Instruments Inc. zászlóshajójaként 1981-ig gyártották.

A KORG semmit sem bíz a véletlenre, hiszen a fejlesztésbe főtancsatóként bevonták az egykori ARP létrehozóját, David Friend-et, valamint a cég egy korábbi elnökét, Alan Robert Pearlman-t, aki fő dizájnere volt az eredeti Odyssey-nek, illetve egyéb más termékeknek is. Ha a KORG elmúlt éveit tekintjük, bizony komoly sikereket és eladásokat könyvelhetett el, például a Monotron sorozattal, a Monotribe, a Volca Series és az MS-20 esetében is. Ennek tükrében, talán nem olyan hihetetlen a KORG jelenlegi célkitűzése, mely szerint az ARP Odyssey az új, alkotó generáció számára egy nélkülözhetetlen hangszer lesz. Mi kíváncsian várjuk.

További infó: http://www.korg.com/us/news/2014/0217/

Magyar Zenész Bázis

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Magyar Zenész Bázis –nak.

Csatlakozzon a(z) Magyar Zenész Bázis hálózathoz

A Zenészbázis Kártya birtokosai több, mint 1000 elfogadóhelyen használhatják kártyájukat országszerte! Hol tudod használni? Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszerboltokban, éttermekben stb...folytatás

  

© 2020   Created by Operator.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek