Az RTL Klubon folytatódik a TV2 közkedvelt zenei műsora

Vasárnap délben az RTL Klubon jelentkezik a Dáridó Lajcsival. A legendás - egykor a TV2-n indult - szórakoztató műsor első adásában az Irigy Hónaljmirigyet, a Bon-Bont és MC DC-t is láthatják a nézők.

- Az IHM egy nagyon jó kabala, nálunk kezdődött anno a televíziós karrierjük, most is benne lesznek a nyári verzió minden epizódjában - mondta a show házigazdája, Galambos Lajos.

Hogy kit hívnak meg a Dáridóba, több tényezőn múlik.

- Vannak olyan előadók, akikkel régóta jó viszonyban vagyunk és vannak olyanok is, akik még soha nem szerepeltek a televízióban. És persze fontos, hogy a produkció olyan legyen, amilyet el tudok képzelni a Dáridóban, például egy heavy metal zenekart nehezen tudnék. Igyekszünk megadni a lehetőséget a tehetségeknek. Körülbelül 100-110 olyan előadó van, akik jelentkeztek, szeretnének bemutatkozni. Közülük körülbelül húszban van fantázia. És van egy "csodagyerek", ő egy turnén talált meg minket. Mivel mindig teret adtunk a tehetségnek, akinek volt valami produkciója, előadhatta a színpadon. Egyszer csak jött egy 10 éves kisfiú, és olyat alakított, hogy leültünk. Erre születni kell! - árulta el Galambos Lajos.

Magyar Zenész Bázis

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Magyar Zenész Bázis –nak.

Csatlakozzon a(z) Magyar Zenész Bázis hálózathoz

A Zenészbázis Kártya birtokosai több, mint 1000 elfogadóhelyen használhatják kártyájukat országszerte! Hol tudod használni? Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszerboltokban, éttermekben stb...folytatás

  

© 2020   Created by Operator.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek