Ne felejtsétek el, hogy a hangfelvételi adatlapok soron következő regisztrációs határideje 2013. március 29-e (péntek).

A közszolgálati és kereskedelmi médiaszolgáltatók 2012. évi sugárzási jogdíjának felosztása során az EJI azokat az adatlapokat veheti figyelembe, amelyek legkésőbb a fenti határidőig, tehát

2013. március 29. napjáig megérkeznek az EJI címére (1068 Budapest, Városligeti fasor 38.).


Az EJI felhívja mindenki figyelmét arra, hogy az adatlapok online benyújtása esetén is az szükséges, hogy az említett határidőig az adatlap kinyomtatott és aláírt változata Irodájukba megérkezzen.

Ha van olyan 2012-ben, vagy azt megelőzően megjelent hangfelvételed, amelyet még nem regisztráltál az EJI-ben, az adatlapokat a fent jelölt napig jutassd el hozzájuk. Aki nem rendelkezik hangfelvétellel, vagy azokról már hiánytalanul kitöltötte a hangfelvételi adatlapot, nincs most teendője.

Az adatlapok kitöltésével, benyújtásával kapcsolatos kérdésekkel keressétek a Felosztási Csoport munkatársait. Munkatársaik a regisztrációs határidőt közvetlenül megelőző héten (március 25-e és 29-e között) meghosszabbított ügyfélszolgálati idővel, este 6.00 óráig állnak rendelkezésére.

Magyar Zenész Bázis

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Magyar Zenész Bázis –nak.

Csatlakozzon a(z) Magyar Zenész Bázis hálózathoz

A Zenészbázis Kártya birtokosai több, mint 1000 elfogadóhelyen használhatják kártyájukat országszerte! Hol tudod használni? Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszerboltokban, éttermekben stb...folytatás

  

© 2020   Created by Operator.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek