Indul a Nóta TV: Elhozzák a felhőtlen mulatozás élményét

Szeptember elsején indul a Nóta Tv. A csatorna a készítők ígérete szerint minden hagyományos magyar zenét kedvelő ember otthonába elhozza a felhőtlen mulatozás élményét.

– Az ország legnagyobb szórakoztató adóját szeretnénk létrehozni. Minden olyan magyar zenei stílust megpróbálunk felkarolni, amik az elmúlt években kiszorultak a magyar média világából. Visszahozzuk a magyar nótát, a cigányzenét, a mulatóst, a fiatalok által is kedvelt világzenét, a musicalt, valamint a régi örökzöld magyar slágereket. Egy olyan csatornát szeretnénk létrehozni, ahol a magyar zene kedvelői megtalálhatják a számukra kedves műfajokat és újra élvezhetik a régen halott kedvenc nótáikat, zenéiket – mondta Székely Ákos a csatorna sajtóügyeinek felelőse.

– A csatorna megalakítása, lényegében a tulajdonosok egy régen dédelgetett álmának a megvalósulása. Célunk, hogy egy olyan csatornát alakítsunk ki, amely minden hagyományos magyar zenét kedvelő ember otthonába elhozza a felhőtlen mulatozás élményét

A Nóta Tv az első olyan zenei csatorna lehet, amely nem csak az ismert sztárokat hozza el a háztartásokba, hanem helyett ad a feltörekvő tehetséges zenészeknek is.

Persze a jól bejáratot nevek is fellelhetőek lesznek, úgymint Bangó Margit, Bódi Guszti, Balázs Pali, Váradi Roma Cafe, MC Haver, Omega, Edda, Hungária, Neoton Familia, Bikini valamint a világzene kedvelőinek a Besh O Drom és a Balkán Fanatik.

Magyar Zenész Bázis

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Magyar Zenész Bázis –nak.

Csatlakozzon a(z) Magyar Zenész Bázis hálózathoz

A Zenészbázis Kártya birtokosai több, mint 1000 elfogadóhelyen használhatják kártyájukat országszerte! Hol tudod használni? Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszerboltokban, éttermekben stb...folytatás

  

© 2020   Created by Operator.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek