Mindig arról ábrándoztál, hogy híres jazz zenész leszel? Már gyermekkorodban is Bobby McFerrin , Peggy Lee vagy Miles Davis dalaira aludtál el?

Érzel magadban annyi kreativitást, erőt és elhivatottságot a jazz iránt, hogy kipróbáld magad? Ha ezekre a kérdésekre IGEN-nel válaszoltál, akkor a Jazzy Dalversenyen a helyed.

A 90.9 Jazzy rádió immáron 4. alkalommal rendezi meg tehetségkutató dal pályázatát. A verseny kitörési lehetőséget is kínál mind az amatőr, mind pedig a profi jazz zenész számára, aki a jazz különböző műfajaiban mozog; és érez magában elég bátorságot ahhoz, hogy a tehetségét meg is méresse.

Nevezhet minden olyan előadó vagy formáció, amelyben legalább egy magyar előadó szerepel. A dalok lehetnek instrumentálisak vagy vokálisak. Amennyiben vokálisak, úgy magyar nyelvű felvételt kérnek amennyiben többnyelvű, úgy szerepeljen benne a magyar nyelv is.

A dalok lehetnek új szerzemények vagy átdolgozások, melyek hanghordozón korábban kereskedelmi forgalomba nem kerültek. Egy előadó vagy formáció maximum 3 dallal pályázhat. Kérik, hogy a dalok hosszúságát tekintve rádióbarát verziót készítsenek.

A győztes mindent visz, hiszen a Jazzy rádió 100 darab szpot megjelenést, a győztes zeneszám kiemelt ismétlésű játszását, valamint 40 órányi stúdióidőt is biztosít, a saját lemez elkészítéséhez és annak bereklámozásához. Dalversenyen való indulással, csak nyerhetsz, hiszen a nevezés díjtalan a lehetőség viszont megfizethetetlen.

Csak egy lépés a hírnév, kihagynád? Ha nem, akkor jelentkezz a www.jazzydalverseny.hu-n, ahol további információkat is találsz a verseny feltételeiről. Ők bíznak a tehetségedben.

Magyar Zenész Bázis

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Magyar Zenész Bázis –nak.

Csatlakozzon a(z) Magyar Zenész Bázis hálózathoz

A Zenészbázis Kártya birtokosai több, mint 1000 elfogadóhelyen használhatják kártyájukat országszerte! Hol tudod használni? Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszerboltokban, éttermekben stb...folytatás

  

© 2020   Created by Operator.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek