Nagyon jó érzés ilyen jó bandákat találni a zenészbázison. A zene.hu-val közös pályázatunk következő kiemeltje gyorsan a kedvenceink közé került. A zenekar 2007-ben a régi Virgo, és a Grant zenekarok tagjaiból alakult. Folyamatos tagcserék és viszontagságos időszak után végre mindenki helyére került a zenekarban és jelenleg is folyamatosan koncertezik. A Virgo zenei örökségeként - Placebo, Garbage, Muse - feldolgozásokat játszva számos klubkoncertet adtak már Pesten és vidéken egyaránt. A siker sehol sem maradt el.

Ez év szeptemberében elkészülnek öt saját dallal de folyamatosan dolgoznak azon, hogy mihamarabb elkészüljön a többi sikervárományos szerzemény is. Jelenleg a legfőbb törekvésük, hogy minél nagyobb mértékben jussanak el a közönséghez.
A zenekar tagjai több formációban is jelen vannak hiszen az énekesük Viki a Marót Viki és a Novakultúr zenekarban is fontos szerepet játszik mint vokalista, Steve pedig a Sublime MF sorait is erősíti.

2009 augusztusában leforgatták első profinak mondható klippüket is a True című dalukhoz.

A video a zenészbázison is megtekinthető. A cikk megjelenésének napján bónuszként kiemelt videóként a főoldalon is látható. Mi szeretjük :)

Üzenetünk még ennyi: Go! Go! Virgo! :)online casino Polls

Mondd el a véleményedet!

Magyar Zenész Bázis

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Magyar Zenész Bázis –nak.

Csatlakozzon a(z) Magyar Zenész Bázis hálózathoz

Krausz József hozzászólása, Október 9, 2010 9:23am
Nekem tetszik ! Talán egy kis gitárszóló még dobna rajta !

A Zenészbázis Kártya birtokosai több, mint 1000 elfogadóhelyen használhatják kártyájukat országszerte! Hol tudod használni? Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszerboltokban, éttermekben stb...folytatás

  

© 2020   Created by Operator.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek