Örömtánc Világzenei Pályázat - Nyerj 500ezret!

A Kultúrpart felhívja a magyar, magyarországi kisebbségi, etnikai, nemzetiségi – zeneszerzéssel hivatásszerűen vagy amatőr formában foglalkozó – 15. életévüket betöltött előadók, zenekarok, szerzők figyelmét, hogy pályázati kiírásuknak megfelelően töltsék fel zeneműveiket honlapukra.

A pályázatban részvételre szánt dal bármilyen stílusú, de kizárólag magyar nyelvű lehet, valamint közerkölcsöt, vallási-, felekezeti-, etnikai hovatartozást, jogszabályt stb. nem sérthet. A Modern, XXI. századi hangzású, populáris (akár nyilvánosan megjelentetett, akár más együttes / zeneszerző által szerzett) zenemű „népies” változatának (tradicionális hangszerekkel kiegészített, átdolgozott) elkészítésére buzdítják a jelentkezőket.

A pályamű / átdolgozás forrása származhat harmadik fél (más zenekar, zeneszerző) munkásságából, de csak a tényleges zeneszerző jóváhagyása esetén. Az átdolgozás ugyanakkor létrejöhet a pályázó és a forrás / harmadik fél együttműködésének és közös pályázatának eredményeként is.

Előnyt élvez azon pályázó, aki a saját műfajától merőben eltérő zenei stílusú partnert/forrást keres.

A forrásnak zenei műfaji megkötése nincs. Beküldési határidő: 2009.aug.31.

Végül de nem utolsó sorban a fődíj bruttó 500.000.- Forint :)

Aki szeretne bővebben informálódni vagy jelentkezni, az ITT megteheti.

Magyar Zenész Bázis

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Magyar Zenész Bázis –nak.

Csatlakozzon a(z) Magyar Zenész Bázis hálózathoz

A Zenészbázis Kártya birtokosai több, mint 1000 elfogadóhelyen használhatják kártyájukat országszerte! Hol tudod használni? Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszerboltokban, éttermekben stb...folytatás

  

© 2020   Created by Operator.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek