Szerkesztheted, alakíthatod a Zenészbázis oldalait!

Úgy döntöttünk, hogy átalakítjuk a Zenészbázis működését. Az oldal több, mint 6 éve indult és rövid idő alatt nőtte ki magát a legnagyobb független zenészközösséggé. Mindig fontos volt számunkra, hogy ne tegyük magunkévá kritika nélkül és vakon a mainstream gondolatokat vagy a szánkba rágott véleményeket. Ebből a jövőben sem engedünk és úgy döntöttünk, hogy a folytatáshoz most olyan társakat keresünk, akik szintén ezt a szabad és bátor gondolkozást képviselik.

Ezért most lehetőséget kínálunk arra, hogy mindazok, akik élik, tapasztalják, látják mindazt, ami a zenei érában ténylegesen történik, legyen szó pozitív vagy negatív folyamatokról, megoszthassák gondolataikat, tapasztalataikat a Zenészbázis önálló oldalán és a Facebook felületünkön. Együtt a két platformon több tízezer ember (legfőképp zenész vagy leendő zenész) olvassa írásainkat. Most szólhatsz hozzájuk.

Rendkívül értékes közösség vagyunk. Itt nem keverednek a kismacskás képek a koncertfotókkal, ugyanis továbbra is csak meghívással vagy jóváhagyást követően válhat bárki a közösség tényleges tagjává és tartalmaink ennek megfelelően, valóban a kialakult tematika alapján születnek. Természetesen követheti és olvashatja bárki cikkeinket vagy oldalainkat, de ezen tartalmak a Facebook hátrányaitól mentesen, valóban a zene köré épülnek.

Amennyiben úgy érzed, hogy vannak megvalósításra váró ötleteid vagy kipróbálnád magad koncertbeszámolókkal, lemezkritikákkal, ajánlókkal, egyedi vagy egyéb a világból átvett tartalmak fordításával és belevetnéd magad ebbe az izgalmas vállalkozásba, jelentkezz az info@zeneszbazis.hu email címén további részletekért! 

A szellemiség számunkra fontosabb, mint a szakmában eltöltött évek száma, ezért ne légy bátortalan! Egy rövid bemutatkozás és az általad szívesen felvállalt tevékenység rövid bemutatása elegendő. 

Jelentkezés: info@zeneszbazis.hu

Magyar Zenész Bázis

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Magyar Zenész Bázis –nak.

Csatlakozzon a(z) Magyar Zenész Bázis hálózathoz

A Zenészbázis Kártya birtokosai több, mint 1000 elfogadóhelyen használhatják kártyájukat országszerte! Hol tudod használni? Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszerboltokban, éttermekben stb...folytatás

  

© 2020   Created by Operator.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek