Kapcsolódj be a magyar könnyűzene fejlesztésének programjába!

A Cseh Tamás program 2014-ben indult, melynek célja, hogy támogassa a könnyűzenei utánpótlást, és elősegítse a színvonalas produkciók fellépési lehetőségeit, külföldi népszerűsítését. A Program 8 alprogramból áll, a rendelkezésre álló forrás az üres adathordozók után szedett jogdíjakból származó bevétel 25%-a, 2014-ben 500 millió forint, 2015. és 2016. években 100-100 millió forint biztosított. Ez az összeg évről-évre lehetőséget biztosít arra, hogy Te is pályázz és pénzt szerezz produkciódhoz.

Te mire adnál pénzt? Most elmondhatod.

A Cseh Tamás program is szeretne fejlődni és a zenészek, érintettek számára minél hasznosabb és elérhetőbb pályázatokat kiírni. Ennek köszönhető, hogy a Magyar Zenészbázis Egyesület és a zeneszbazis.hu online közössége is partnerként együttműködve segít abban, hogy minél több zenészhez, érintetthez eljuttassa azt a kérdőívet, amely nagyban befolyásolhatja a jövőben kiírásra kerülő pályázatok tartalmát. Azaz, most lehetősége van bárkinek közvetlenül, de mégis anonym módon hozzászólni, véleményezni, javasolni. Ennél pozitívabb lehetőséget nehéz volna e percben elképzelni. Légy Te is annyira felelős önmagadért, hogy szánsz egy kis időt a kérdőív kitöltésére, ezzel segítve mások és önmagad munkáját is.

A kérdőívvel kapcsolatos tudnivalók:

A Cseh Tamás Programiroda kérdőíve nem csak zenészeknek, hanem koncert- és fesztiválszervezőknek, lemezkiadóknak, technikusoknak is szól.  A kérdőív ezért nagyon hosszú, de sok részét értelemszerűn egy gombnyomással át lehet ugrani. 

Az általános kérdések (demográfiai adatok, általános elvárások a programmal szemben) 5-10 percet vesznek igénybe.

Zenészek számára a leginkább érdekes (1) a hangszeres és élő zene, (3) hangfelvételek készítése és (4) szerzői alkotó munka rész lehet, valamint két további terület is érdekelhet kollégákat, mely a (2) elektronikus zene és a (5) zene oktatása, tehetséggondozás, a zene népszerűsítése terület. A linket továbbíthatja bárki, DJ és producer kollégáknak, zenetanároknak, pedagógusoknak, zenei újságíróknak. 

A kérdőívek egyéniek, ezért egy zenekarnak minden tagja, sőt, a menedzsmentje, technikusa, szállítója is kitöltheti.  Műfaji megkötés nincsen, de elsősorban könnyűzenei és jazz produkciókat várnak a programkiírók. Kortárs komolyzenei produkciók is jelentkezhetnek, de klasszikus repertoárt játszó zenekarok nem.

A kérdőív elérhetősége:

https://www.surveymonkey.com/s/QS2ZNGB

 

Üdvözlettel,

Magyar Zenészbázis Egyesület

www.facebook.com/zeneszbazis

www.zeneszbazis.hu

Magyar Zenész Bázis

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Magyar Zenész Bázis –nak.

Csatlakozzon a(z) Magyar Zenész Bázis hálózathoz

A Zenészbázis Kártya birtokosai több, mint 1000 elfogadóhelyen használhatják kártyájukat országszerte! Hol tudod használni? Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszerboltokban, éttermekben stb...folytatás

  

© 2020   Created by Operator.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek