A Ferihegy 2A és 2B termináljain mostantól instrumentális, klasszikus zenét hallgathatnak a Budapestre érkező utasok.

A megbízás hátterében az áll, hogy az útlevélkezelés után, a poggyászkiadónál történő 10-15 perces várakozás alatt kellemes, megnyugtató zene szórakoztassa az utasokat.

A reptér célja ezzel, hogy növelje az utasok komfortérzetét és csökkentse, illetve elterelje a figyelmet az utazással járó izgalmakról.

"A Ferihegy 1 terminál műemlékvédelmi épület, így ott nem tudtuk bevezetni a szolgáltatást, hiszen külön hangosító rendszert építtettünk ki a háttérzene tökéletes megvalósítása érdekében" - hangsúlyozza Petőfalvi Béla terminálvezető.

"Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország legnagyobb repterén a Mood Media szolgáltathatja a zenét, melyet így naponta több ezer utas hallgathat. A megoldás egyébként tökéletesen alkalmazkodik a reptér működési rendjéhez, hiszen éjfél és reggel öt óra között, amikor a légi forgalom a reptéren szünetel, a rendszer automatikusan kikapcsol." - mondja Pálóczi Tamás a Mood Media közép-kelet európai régiójának üzletfejlesztési igazgatója - írja a BrandTrend.hu

Magyar Zenész Bázis

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Magyar Zenész Bázis –nak.

Csatlakozzon a(z) Magyar Zenész Bázis hálózathoz

A Zenészbázis Kártya birtokosai több, mint 1000 elfogadóhelyen használhatják kártyájukat országszerte! Hol tudod használni? Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszerboltokban, éttermekben stb...folytatás

  

© 2020   Created by Operator.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek