Várkonyi Tibi barátunk sok-sok éve szórakoztat kicsiket, nagyokat és örökké fiatalokat. Eleinte Szegeden, az elmúlt éveben pedig már bárhol az országban találkozhatunk vele és kedves énekesnő társával.

Személyesen is volt alkalmunk, exkluzív környezetben meghallgatni műsorát, a budapesti Kempinsky Hotel-ben. Zenei műfajokon, kortalanul átívelő zenei repertoárja, szemmel láthatóan és tapasztalásunk szerint is a közönség kedvére való volt. Kiváló zenész és olyan előadó, akit nem hiába szeret a közönség. Rendszeresen jótékonykodik, gyermekeknek is tart zenei műsorokat. Mindez nem mehet másként, csak azzal a zenei iránti alázattal és a közönség felé áramló szeretettel, ami belőle sugárzik.

Na, de hogy jön mindez a fotózáshoz?

Nem ritka hogy zenész emberek, kiprobálják magukat más kreatív művészetben is. Nekünk tetszik, hiszen az esztétika összeköt mindent, zenétől a női test tökéletességéig. Sok sikert a folytatáshoz!

Magyar Zenész Bázis

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Magyar Zenész Bázis –nak.

Csatlakozzon a(z) Magyar Zenész Bázis hálózathoz

A Zenészbázis Kártya birtokosai több, mint 1000 elfogadóhelyen használhatják kártyájukat országszerte! Hol tudod használni? Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszerboltokban, éttermekben stb...folytatás

  

© 2019   Created by Operator.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek