Náksi Attila "Stereo Palma" vezetésével elindítottuk a leghitelesebb híreket és szakmai titkokat feltáró VIDEO Blogunkat. Ez az első, bemutatkozó bejelentkezés.

Magyar Zenész Bázis

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Magyar Zenész Bázis –nak.

Csatlakozzon a(z) Magyar Zenész Bázis hálózathoz

Temesi Bertalan hozzászólása, Február 11, 2010 1:49am
Sok sikert ehhez a bloghoz is :)

Üdv : Berci (Basszusgitár blog)
Operator hozzászólása, Február 9, 2010 2:42pm
Ez egy irány, amely Attila látószögéből és a mai főbb irányvonalak mentén közelíti meg a DJ világot.
Ebbe a funky-tól a mai modern tánczenéig a retrón át sok dolog bele fog férni, ahogy a konkrét zenekészítés, stúdiómunka, stb is...

Nem celebek, hanem olyan lemezlovasok és producerek, akik letettek már az asztalra és komoly népszerűséggel bírnak vagy épp fiatal feltörekvők, akik most kerültek bele a körforgásba. Mi nem jegelünk hanem bemutatunk és információt osztunk meg. Nyilván nem mindenről és mindenkiről szól ez a videóblog, hiszen ami mindenről szól az nem szól semmiről. Az Attila által összefogott és átlátott dolgok azonban a mainstream-et teljes felületében lefedik és még másra is jutni fog figyelem. Ez nem "meri vagy nem meri" kérdés. Ha egy jazzgitáros indít videóblogot, nyilván nem kérhető rajta számon, hogy miért nem mutat metal riffeket.

Ez a videóblog is alakítható, avagy "következő évjáratokat" is nagyon szívesen bemutatjuk ha kellő információval látnak el bennünket, kapjuk a zenét, a videót stb. Nehéz olyan dolgot bemutatni, ami nem hallatt magáról. Mi épp azért vagyunk hogy felületet adjunk, de nem mindenki veszi alapot és él a lehetőséggel. Érdemes elolvasni a DJ BLOG oldalán a piros betűs részt is, mert így jár az aki előbb ír, mint ahogy olvas.

Korábban kértél és kaptál lehetőséget pl. publikálásra, írásra de végül mégsem éltél vele. Tessék csinálni egy alternatívát, hogy legyen egy másik vonulat is bemutatva. Mi továbbra is biztosítjuk a lehetőséget.
Hetesi Péter Pál/G3 hozzászólása, Február 9, 2010 2:11pm
A beharangozó alapján a dj szcéna jó ha 10 százalékáról kíván szólni ez a blog. Vagy tévednék? Lesz Palotai, Cadik, Mangó,Skunk is, vagy maradunk a jól bevált Spigiboy, Budai, Shane 54 vonulatnál? Jegelni akarjátok a jelenlegi erővonalakat, vagy új pályákat nyitni a következő évjáratoknak? Nem mindegy. Celebek lesztek, vagy muzsikusok? Csak pénzért zenéltek vagy van szívetek is? Trend a lelke mindennek, vagy mertek trendetlenek lenni?
DJ Video Blog hozzászólása, Február 8, 2010 10:15pm

A Zenészbázis Kártya birtokosai több, mint 1000 elfogadóhelyen használhatják kártyájukat országszerte! Hol tudod használni? Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszerboltokban, éttermekben stb...folytatás

  

© 2019   Created by Operator.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek