Hogyan lehet több fellépéshez jutni? (Panelbeszélgetés - 1.rész)

Hogyan lehet több fellépéshez jutni? (Panelbeszélgetés)
Résztvevők:

- Szepesi Mátyás, Koncertszervező a Zöld Pardonban.
- Bóna Márk, Sziget Feszivál
Moderátor:
- Tabár István, zeneszerző és szövegíró.

Magyar Zenész Bázis

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Magyar Zenész Bázis –nak.

Csatlakozzon a(z) Magyar Zenész Bázis hálózathoz

Reiter Károly hozzászólása, Június 3, 2010 8:20pm
Kicsit a fiúk kinevettek bennünket . Olyan érzésem volt végig mintha azt kérdeznék tőlem: " mit akarsz, hülye gyerek? Csak nem fellépni? Nekem az a véleményem, hogy illet volna előtte meg kérdezni Őket, hogy tudnak-e ebben a témában segíteni. És mivel nem, ezért meg sem kellet volna hívni őket! Csak egymás idejét pocsékoltuk. Többen ültünk ott akik főleg, e miatt az információ miatt vártuk leginkább az összejövetelt.
Gulyás Tamás hozzászólása, Június 2, 2010 2:29pm
Nevetséges!Tulajdonképpen folyamatosan csak arról beszéltek, hogy hogyan nem lehet fellépni sehol sem, mert mindenhol csak visszautasítást kapsz, és miért, mert az egész csak a pénz körül forog, a lényeg, hogy legyen rohadt nagy bevétel, ez az igazság, és ez a koncepció mindenhol!
A tehetségkutatókról meg annyit, hogy lehetsz te rohadtul tehetséges, ha nem olyan zenét játszol amilyet éppen a média nyomat, akkor esélyed sincs rá, hogy felfedezzenek, a médiában is a lové a koncepció, ennyit erről az egészről!
HA saját megad nem teremted elő a milliókat, és nem küzdesz, akkor felejts el mindent, és még ezután sem biztos, hogy bárhova bejutsz zenélni!!!!!!
Operator hozzászólása, Június 1, 2010 4:45pm

A Zenészbázis Kártya birtokosai több, mint 1000 elfogadóhelyen használhatják kártyájukat országszerte! Hol tudod használni? Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszerboltokban, éttermekben stb...folytatás

  

© 2019   Created by Operator.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek