Hogyan lehet több fellépéshez jutni? (Panelbeszélgetés - 2.rész)

Hogyan lehet több fellépéshez jutni? (Panelbeszélgetés)
Résztvevők:

-      Szepesi Mátyás, Koncertszervező a Zöld Pardonban.
-      Bóna Márk, Sziget Feszivál
Moderátor:
-      Tabár István, zeneszerző és szövegíró.

Magyar Zenész Bázis

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Magyar Zenész Bázis –nak.

Csatlakozzon a(z) Magyar Zenész Bázis hálózathoz

Arany Zsolt hozzászólása, Június 3, 2010 1:12pm
Gyönyörű. Azt nem értem, miért lett az a címe, ami? Egyedül a Temesi Berci világított rá néhány fontos dologra. A két vigyorgó autista meg inkább odafigyelt volna pl a Fringe fesztiválos hozzászólásra, mert az pont nekik szólt. Hogy nyugodtan tolják ki a seggüket az ilyen megmozdulásokra, mert ott belefuthatnak számukra ismeretlen, de értékes, és közönséget is vonzó produkciókba, és akkor a gyónásszagú, sokat hangoztatott szubjektivitáson egy picit túlpillanthatnának.
Gulyás Tamás hozzászólása, Június 2, 2010 2:25pm
Nevetséges!Tulajdonképpen folyamatosan csak arról beszéltek, hogy hogyan nem lehet fellépni sehol sem, mert mindenhol csak visszautasítást kapsz, és miért, mert az egész csak a pénz körül forog, a lényeg, hogy legyen rohadt nagy bevétel, ez az igazság, és ez a koncepció mindenhol!
A tehetségkutatókról meg annyit, hogy lehetsz te rohadtul tehetséges, ha nem olyan zenét játszol amilyet éppen a média nyomat, akkor esélyed sincs rá, hogy felfedezzenek, a médiában is a lové a koncepció, ennyit erről az egészről!
HA saját megad nem teremted elő a milliókat, és nem küzdesz, akkor felejts el mindent, és még ezután sem biztos, hogy bárhova bejutsz zenélni!!!!!!
Operator hozzászólása, Június 1, 2010 4:44pm

A Zenészbázis Kártya birtokosai több, mint 1000 elfogadóhelyen használhatják kártyájukat országszerte! Hol tudod használni? Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszerboltokban, éttermekben stb...folytatás

  

© 2019   Created by Operator.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek