Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Magyar Zenész Bázis –nak.

Csatlakozzon a(z) Magyar Zenész Bázis hálózathoz

Operator hozzászólása, December 29, 2009 6:00am
2005 őszén Szilágyi Mária soproni énekes megalakította a Lovely Sun nevű, gospel dalokat éneklő együttest.

2006 novemberében pedig kialakult a jelenlegi, véglegesnek remélt, Sopron Gospel névre keresztelt formáció.

A zenekar 10 tagja különböző műfajokban kipróbálta már magát. Van köztünk olyan, aki a jazz világában, van, ki a blueséban ismeri ki magát. Ami majdnem mindegyikünkben közös: sok év rutin a tánczenében. Sokan azt gondolják, hogy aki tánczenét játszik, az nem zenész. Pedig nincs még egy olyan környezet, ahol ennyi mindent magába szívhat az ember. Egy jó "tánczenész" minden műfajban megtalálja önmagát.

A tagok érkezése a zenekarba tulajdonképpen véletlenszerűen történt. Egy-két évig nagy volt a jövés-menés, aztán egyszer csak összekerült 10 olyan ember, akik alázattal, szeretettel tudnak együtt zenélni. És elkezdett működni a dolog...

Az elmúlt pár évben olyan sikeres fellépéseket tudhatunk magunk mögött, mint a Schönbrunni , illetve a Soproni Karácsonyi Vásáron való részvétel, valamint számos szállodába, kastélyba kaptunk a tavalyi évben felkérést.

"Amit minden fellépésünkön nagyon fontosnak tartunk elmondani, hogy ez a formáció nem vallási, vagy valláshirdetési célokból jött létre. Ugyan egyikünk sem hitetlen, a cél mégis a gospel népszerűsítése, a közönség és saját magunk szórakoztatása. Egyszerűen szeretünk együtt zenélni, szeretjük a gospel dalok adta kihívásokat. Nagyon összetett műfaj, sok munkát igényel egy-egy dal "összerakása", de legalább akkora élvezetet is jelent."

forrás: www.soprongospel.hu

A Zenészbázis Kártya birtokosai több, mint 1000 elfogadóhelyen használhatják kártyájukat országszerte! Hol tudod használni? Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszerboltokban, éttermekben stb...folytatás

  

© 2020   Created by Operator.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek