Zenészbázis kártya - Információk

 

Mi ez a kártya?

A Magyar Zenész Bázis VIP Tagsági Kártya ( Zenészbázis Kártya ) egy olyan névre szóló és egyedi sorszámmal, valamint vonalkóddal ellátott plasztikkártya, melynek tulajdonosa az elfogadóhelyeken, különböző mértékű engedményeket kap készpénzes vásárlásainak végösszegéből.

 

Miért jött létre?

A Zenészbázis Kártyát 2009-ben azzal a szándékkal hívtuk életre, hogy regisztrált tagjainkat közelebb hozzuk partner cégeinkhez. Együtt szerettük volna segíteni a magyar zenészeket és serkenteni a hangszerkereskedelmet. Mivel a Zenészbázis a magyar zenét és zenészeket érintő ügyekben támogató és élenjáró szerepet vállal, részünkről ez a törekvés természetes. Minden kezdet nehéz, főleg ha adni kell. Mégis nagy öröm volt számunkra, hogy többen már az elején az ügyünk mellé álltak. Ezeket a cégeket, kereskedőket és forgalmazókat kiemelt partnerként, VIP-ként kezeljük és velük együttműködve igyekszünk a lehető legjobb akciókat megvalósítani, hogy a Magyar Zenész Bázis családjához tartozók minél inkább érezhessék a támogatottságukat. Számtalan pozitív visszajelzés igazolja, hogy mindez nem volt hiábavaló. A Zenészbázis Kártya sikere arra sarkallt, hogy még hasznosabbá tegyük a hétköznapokban a hangszervásárláson túl is. 

 

2012 június 1.-én eljött az idő, hogy bejelentsük: a Zenészbázis Kártya megújult formájában, már több, mint 1000 elfogadóhelyen használható, azonnali kedvezményeket biztosítva. Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszer boltokban, éttermekben és megannyi olyan helyen is használható a kártya, amely a hétköznapokban is az egyik leghasznosabb társaddá teheti a Zenészbázis Kártyát, megspórolva számodra éves vagy havi szinten is komoly pénzösszeget.

 

Kinek lehet ilyen kártyája?

A kétféle (Classic és Silver logós) kártyát csak a Magyar Zenész Bázis tagjai igényelhetik, a Magyar  Zenészbázis Egyesület tagjai pedig automatikusan és díjmentesen kapják a dupla kedvezményeket is biztosító Silver logós változatot.

 

  • Classic logóval ellátott kártya

           *Általános kedvezmények 1082 elfogadóhelyen.

  • Silver logóval ellátott kártya 

             *Általános kedvezmények 1082 elfogadóhelyen. Dupla kedvezmények 240 elfogadóhelyen.

 

Hol és hogyan tudom használni ezt a kártyát?

A kártyát az elfogadóhelyeken tudod használni, melyről mindig találsz egy aktuális listát a zenészbázis főmenüjében a "ZenészKártya" menüpontra kattintva. A lista bármikor változhat. Rendkívüli akciók pedig szintén előfordulnak, ezért érdemes gyakran ellenőrizni a listát. Ha vásárolni mész valamely kiválasztott üzletbe, vidd magaddal a kártyát és fizetés előtt mutasd fel a pénztárnál! 

 

Hogyan és hol juthatok hozzá?

Küldj egy email-t az info@zeneszbazis.hu címre, amelybe a következő adatokat szükséges megadnod: neved, postai címed, zenészbázison regisztrált neved, email címed, telefonszámod, igényelt kártya típusa és mennyisége.

 

Hogyan kapom meg a Zenészbázis Kártyát?

Ha elküldted igénylésedet a szükséges adatokkal az info@zeneszbazis.hu-ra, postán kapod majd kézhez a kártyát.

 

Mennyibe kerül?

  • Classic Zenészbázis kártya: 7.900.- Ft + Áfa - regisztrált tagjainknak                                    *Általános kedvezmények 1082 elfogadóhelyen.

 

  • Silver Zenészbázis kártya:  15.900.- Ft + Áfa  - regisztrált tagjainknak                            *Általános kedvezmények 1082 elfogadóhelyen. Dupla kedvezmények 240 elfogadóhelyen.

 

Az összeg az előállítási- és postaköltséget is takarja. A befizetés a levélben kapott  számla alapján lehetséges.

 

Meddig érvényes a kártya?

A kártya a kiállítástól számított egy évig érvényes. Az érvényesség ideje leolvasható a kártya első oldaláról.

 

...és ha még mindig nem kaptam választ egy kérdésemre?

Ha bármilyen további kérdésed van, azt is küldd el nekünk az info@zeneszbazis.hu -ra és rövidesen megválaszoljuk!

 

! MEGRENDELEM MOST !

( Csak a fentiek gondos átolvasása után kérd a kártyát! ) 

 

+ 1 INFÓ CSAK ÜZLETEKNEK:


Mit tegyek, ha partnerüzletként szeretnék csatlakozni a kártyakörbe?

Jelezd igényedet az info@zeneszbazis.hu email címen és egy munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot.

A Zenészbázis Kártya birtokosai több, mint 1000 elfogadóhelyen használhatják kártyájukat országszerte! Hol tudod használni? Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszerboltokban, éttermekben stb...folytatás

  

© 2020   Created by Operator.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek